LET OP!

Beste bierliefhebber, onze producten zijn nog steeds beschikbaar. Een bestelling kan gedaan worden door ons een bericht te sturen.

Stuur een bericht naar 0642867616 of naar 0657056260 om de bestelling door te geven. 

Brabants Chlorie Hattrick: een tripel bier gemaakt samen met de aanhang van Brabants Chlorie. Dit is ons tweede jubileumbier afgevuld op 75cl flessen, gebrouwen bij brouwerij Holevoort.

De Brabants Chlorie Hattrick kunnen in de volgende vormen besteld worden.

- Losse fles, een losse fles Brabants Chlorie Hattrick.

- Enkel pakket, een fles Brabants Chlorie Hattrick in een doos die hiervoor op maat is gemaakt, aangevuld met een Brabants Chlorie opener en bierviltje. 

- Compleet pakket, een fles Brabants Chlorie Hattrick met een Brabants Chlorie glas in een doos die hiervoor op maat is gemaakt, aangevuld met een Brabants Chlorie opener en bierviltje. 

-Dubbel pakket, twee flessen Brabants Chlorie Hattrick in een doos die hiervoor op maat is gemaakt, aangevuld met een Brabants Chlorie opener en bierviltje. 

Reactie plaatsen

Reacties

Martijn Broeders
3 jaar geleden

Goed gebrouwen en erg lekker bier. Ik heb hem met plezier en goede reacties in een paar door mij gegeven online bierproeverijen gebruikt. Ik ga er zeker nog vaker gebruik van maken. Ga zo door!

Groeten,
Martijn (www.bier-broeders.nl)

Marcel
3 jaar geleden

Goed bezig. Mooi initiatief met Houben!

Querine
3 jaar geleden

Super lekker bier en geweldige service! Echt een aanrader. Proost


© 2020 Brabants Chlorie
KvK: 80051928